Asiakkuus

Voit selata nettiesitettä tai ota yhteyttä ja pyydä esite kotiisi.

Kun haluat tehdä tilauksen, laita sähköpostia, tektiviestiä tai soita minulle. Yhteystiedot löydät yhteydenotto osiosta.

Minulta saa lisätietoa tuotteista, jos olet epävarma mikä juuri sinulle on sopisi.

Kuittaan aina, että olen saanut tilauksesi ja kerron koska teen seuraavan tilauksen.

Otan yhteyttä kun tuotteet ovat saapuneet minulla. Sovitaan tuletko hakemaan tuotteet luotani, tuonko kotiisi vai laitanko postissa tulemaan. Postissa lähetetyt tuotteet, on maksettava ennen lähetystä.

Toimituskulut on 1€ (ja mahdolliset postimaksut).

 

Kanta-asiakkuus

Kanta-asiakkaana saat enemmän etuja ja ilmaisia tuotteita kun asiakkaana. Nettiesite linkin kautta pääset tutustumaan tuotteisiin ja tuotearvioihin. Minulta voi vielä varmistaa tuoteneuvot. http://beautystore.oriflame.fi/hanna_aalto 

Alla oleva kuva kertoo miksi kannattaa kanta-asiakkuusuus valita.


g

Tilaus on helppo tehdä nettiesitteen avulla. Kun olet klikannut haluamasi kosmetiikan, mene oikeasta yläkulmasta ostoskoriin. Löydät sieltä kaikki tuotteesi. Klikkaa olet uusi asiakas kohdassa jatka painiketta. Valitse vielä toimitustapa ja maksutapa, jonka jälkeen voit lähettää tilauksen eteenpäin.

Tuotteilla on 2 viikon vaihto- ja palautusoikeus. Voit kokeilla esimerkiksi meikkivoiteen sävyä, ja jos et ole tyytyväinen, niin voit palauttaa tai vaihtaa toiseen sävyyn.

 

 

Tästä linkistä voit lukea lisää bonusohjelmasta: https://fi.oriflame.com/join-oriflame-rewards

 

 

Powered by gp|Easy CMS - Cobalt theme by Syndicatefx