Asiakkuus

Voit selata nettiesitettä tai ota yhteyttä ja pyydä esite kotiisi.

Kun haluat tehdä tilauksen, laita sähköpostia, tektiviestiä tai soita minulle. Yhteystiedot löydät yhteydenotto osiosta.

Minulta saa lisätietoa tuotteista, jos olet epävarma mikä juuri sinulle on sopisi.

Kuittaan aina, että olen saanut tilauksesi ja kerron koska teen seuraavan tilauksen.

Otan yhteyttä kun tuotteet ovat saapuneet minulla. Sovitaan tuletko hakemaan tuotteet luotani, tuonko kotiisi vai laitanko postissa tulemaan. Postissa lähetetyt tuotteet, on maksettava ennen lähetystä.

Toimituskulut on 1€ (ja mahdolliset postimaksut).

 

Kanta-asiakkuus


g

Kanta-asiakkaana sinä saat 50€ ostokset ilman toimituskuluja sekä nämä ihanat puuterihelmet:

Giordani Gold Rose Petal -poskipunahelmetGiordani Gold Rose Petal -poskipunahelmet

Poskipunahelmissä on mukana ruusun terälehtien värisiä puuterihelmiä. Ne antavat iholle luonnollista hehkua ja keväiset rusoposket. Ylelliset poskipunahelmet sisältävät hoitavaa valkoisen ruusun uutetta, puuterinpehmeän viimeistelyn sekä kevyen kukkaistuoksun.

Klikkaa alla olevaa esitettä ja pääset selaamaan esitettä. Sieltä kun teet tilauksen kanta-asiakkaana niin saat puuterihelmet sekä muita etuja. Nämä edut ovat voimassa 15.8 saakka.

 

Tilaus on helppo tehdä nettiesitteen avulla. Kun olet klikannut haluamasi kosmetiikan, mene oikeasta yläkulmasta ostoskoriin. Löydät sieltä kaikki tuotteesi. Klikkaa olet uusi asiakas kohdassa jatka painiketta. Kun haluat saada kanta-asiakas edut käyttöösi kirjoita syötä edustajan numero alla olevaan kenttään numerosarjan 8077060. Valitse vielä toimitustapa ja maksutapa, jonka jälkeen voit lähettää tilauksen eteenpäin.

 

 

Tuotteilla on 2 viikon vaihto- ja palautusoikeus. Voit kokeilla esimerkiksi meikkivoiteen sävyä, ja jos et ole tyytyväinen, niin voit palauttaa tai vaihtaa toiseen sävyyn.

Powered by gp|Easy CMS - Cobalt theme by Syndicatefx