Business Class on eliittiryhmä Oriflamen parhaille myyntikonsulteille. Jäsenyys tarjoaa etuja, jotka säästävät rahaa ja antavat bisnes-henkisille myyntikonsulteille valmiudet kehittää itseään ja toimintaansa. Mukaanpääsy edellyttää yritteliäisyyttä ja sitoutumista toimintaan, mutta vastapainoksi nyt entistäkin paremmat edut palkitsevat parhaimmistoa.

Business Class –myyntikonsultteja yhdistää kiinnostus kauneuteen ja vahva sitoutuminen oman asiakaskuntansa palveluun ja oman toiminnan kehittämiseen. Eräs Business Classin tehtävistä on edistää BC-myyntikonsulttien osaamista ja viihtymistä järjestämällä valtakunnallisia ja paikallisia tapahtumia sekä koulutustilaisuuksia. Hyvässä hengessä ja samankaltaisessa seurassa on entistäkin mukavampaa toimia ja vaihtaa kokemuksia. Business Class –kampanjat ovat vain tälle eliittiryhmälle räätälöityjä kannustimia.

Etuja huipuille

Business Class –myyntikonsultit maksavat Oriflame-kosmetiikasta tavallisia myyntikonsultteja vähemmän. Business Classilaisten kosmetiikka-alennus on 28 prosenttia. Se on selvää rahaa, ja 3 prosenttiyksikköä myyntikonsulttialennusta enemmän.
Business Class -myyntikonsultit esittelevät aktiivisesti uutuustuotteita, sillä se edistää tutkitusti myyntiä ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. Eräs BC-eduista on ilmainen uutuus- eli demotuote yli 110 kampanjapisteen tilauksesta.

Kun tilaus on yli 200 kampanjapistettä, Business Class –myyntikonsultti saa niin sanotun tuote-edun. Tämä tarkoittaa, että hän voi tilata tuotteita ilmaiseksi 10 %:lla tilauksensa arvosta. Se on mahtava etu, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla; tilaa tuotteita itsellesi tai hyödynnä etu asiakasesittelytuotteisiin. Tuote-etu tilataan Business Class -tuote-etukaavakkeella ja hinnat lasketaan normaalihintojen mukaan.

Yli 200 kampanjapisteen tilauksista ei Business Classilaisten tarvitse maksaa postimaksuja (vain 1,50 e käsittelykulu). Tämä etu on voimassa toistaiseksi.

 

Powered by gp|Easy CMS - Cobalt theme by Syndicatefx