Tilaa minulta ilmainen wellness ja diabetes mainoslehtinen kotiisi. Kerron esitteessä miten minä käytän tuotteita diabeteksen hoidon apuna sekä tuotteista tarkempaa tietoa diabeetikoille.

Jätä yhteystietosi yhteyslomakkeella ja lähetän mainoslehtisen sinulle.

 

Voit myös lukea netti esite versiona tästä

 

 

 

 


Etsin ykkös, kakkos ja -ladatyypin diabeetikkoja testaamaan Natural Balance Shakea ja Natural Protein bar välipalapatukoita.

Saat 3 viikon tuotteet käyttöösi ilmaiseksi. Raportoit tuloksista minulle, miten tuotteet ovat vaikuttaneet verensokeriin, olotilaan ja miltä tuotteet maistuvat.

Turun seudulla asuvat saavat myös ennen ja jälkeen testauksen kehonkoostumusmittauksen.

Jos olet kiinnostunut testaajaksi, ota yhteyttä hanna_h_a@hotmail.com. Kerro diabeeteksestäsi ja missä jamassa verensokerin hallinta on tällä hetkellä.


 

 

Tammikuussa 2013 tulivat wellness soup tuotteet. Luonnolliset ja paljon proteiinia sisältävät keittojauheet, mitkä valmistat nopeasti. Klikkaa kuvaa ja lue lisää!


 

 

 

 

 

Natural Balance Shake, kuituproteiinijauhe, joka on luonnollisesta raaka-aineista valmistettu sisältäen hyvälaatuista proteiinia ja kuitua.

klikkaa kuvaa ja tutustu tarkemmin.


Wellness ja diabetes

 

Terhi Johanssonin käyttäjäkokemuksia.

Klikkaa kuvaa!


 

Timo Kasken tarina painonpudotuksesta ja verensokeri arvojen parantumisesta. Klikkaa kuvaa!


Wellness balance Shake proteiinikuitujauhe ja proteiinipitoinen keittojauhe Soup

Miksi ne ovat yhdessä hyviä:

Shake                                                                                                        Soup

Millainen:                                                                                                Millainen:        

makea ja kylmä                                                                                     suolainen ja lämmin

Milloin:                                                                                                     Milloin:                                          

eturuoka, välipala                                                                                ateriankorvike

6g hiilihydraatteja annoksessa                                                       10-12g hiilihydraatteja annoksessa   

65kcal                                                                                                        100kcal

GI eli glykeeninen indeksi 28                                                           GI eli glykeeninen indeksi 50                             

GI eli glykeeninen indeksi kertoo kuinka nopeasti hiilihydraatti imeytyy suolistosta vereen eli miten hiilarit vaikuttavat verensokeriin.  Matala GI ruoka pitää nälkää kauemmin pois. GI luvun ollessa alle 55 niin se on alhainen. Shaken indeksi on raakaruoan tasoa eli todella alhainen.

Shakessa ja soupissa on yhteensä n. 16 g hiilihydraatteja kun taas 2 ruispuikulassa tai sämpylässä on n. 30g hiilihydraatteja. Shakessa ja Soupissa on yhteensä 165kcal kun taas leipä aamupalassa on 300-400 kcal

Syön aina välillä aamupalan tai iltapalan sijasta shake, soupin ja näkkärin. Hyödyt on: vähemmän kaloreita, verensokeri ei nouse korkealle, vähemmän leipää, minkä takia maha ei turvota yhtä paljon kun ennen ja pari kiloa on tippunut kevään aikana.

Synergia= enemmän yhdessä kun yksinään. Positiivisella synergialla tarkoitetaan tilannetta, jossa kokonaisuus on suurempi kuin sen osien summa. Shake ja soup peräkkäin syötynä on positiivista synergiaa.

2 tärkeintä asiaa, mitä shake ja soup yhdessä tekevät: Verensokerin tehohallinta ja runsaasti hyvälaatuista proteiinia

Hyvä vaikutus verensokeriin, koska shakesta ja soupista nousee verensokeri hallitusti ja hitaasti.

Hiilihydraatit antavat energiaa meille. Ne muuntuvat verensokeriksi, joko hitaasti tai nopeasti. Hitaasti verensokeria nostavat esim. täysjyvä, kokojyvä ja paljon kuitua sisältävät raaka-aineet. Nopeasti verensokeria nostaa, esim. jalostetut tuotteet kuten keksit ja kuiduton tuote. Nopean nousut jälkeen tulee nopea verensokerin lasku.

Insuliini hormoni siivoaa sokerin pois suonista ja pistää varastoon.  Nopea nousu johtaa nopeaan siivoamiseen eli insuliinia erittyy paljon. Insuliini on anabolinen hormoni eli varastoituu rasvaksi vartalossa.

Shake + Soup on yhdessä paljon laadultaan hyvää proteiinia

Proteiinia on lihassa, kalassa, munassa ja osassa kasvikunnan tuotteissa. Proteiini ei vaikuta verensokeriin, mutta antaa hyvän kylläisyysvaikutuksen. Proteiini suurentaa energiankulutusta ja lepoaineenvaihduntaa, koska proteiinin pilkkominen elimistössä vie paljon kaloreita.

Proteiinien saannissa on tärkeää saada hyvälaatuista ja sopiva määrä. Proteiinit koostuvat aminohapoista. Proteiinissa pitää olla vähintään 9 aminohappoa, jotta proteiinista on meidän elimistölle hyötyä. Shakessa ja Soupissa on vähintään 9 eri aminohappoa. Shaken proteiinit jäljittelevät äidinmaidon aminohappo koostumusta.

Soupin proteiinit 10 g:                                                                        Shaken proteiinit 7,5g:

herne, peruna ja soija                                                                        maidon hera, muna ja herne

Kun molempia ottaa yhden annoksen saa proteiinia yhteensä 17,5g. Minun kokoinen ihminen(57kg) tarvitsee noin 45g proteiinia päivässä.  Tämä määrä pitää kylläisenä, lisää perusaineenvaihduntaa ja on biologisesti aktiivista eli ei mene pissan mukana pois vaan jää elimistöön auttamaan meitä.

Laihduttajalle, joka haluaa hitaan, mutta pysyvän painonpudotuksen:

Laihdutuksessa voi hyödyntää näitä tuotteita salaatin lisäksi eli SSS (shake, soup ja salaatti), koska tasaavat verensokeria ja sisältää paljon proteiinia. Pärjäät jatkossa pienemmällä annoskoolla. Shakea voi ottaa useamman kerran päivässä (4-6), jotta verensokerin tasoittuu ja makeanhimo vähenee.

Avuksi voit ottaa Wellness Packin, mistä saa tarvittavat vitamiinit, hivenaineet, astaksantiini ja omegaa. Omega auttaa insuliini toiminassa. Tutkimusten mukaan veren korkean sokeripitoisuuden aktivoimat reaktiiviset happilajit (Reactive Oxygen Species, ROS) edistävät diabetesta ja sen liitännäissairauksia silmänpohjissa, munuaisissa ja ääreishermostossa. Astaksantiinin on todettu palauttavan beta-solujen toiminnan entiselleen ja ehkäisevän liiallisen glukoosin haitallista vaikutusta diabetesta sairastavilla hiirillä.

Hyvinvointikäyttäjä, joka ei laihduta

Normaalipainoinen voi ottaa soupin, salaatin ja leivän ja jälkkäriksi shaken. Pitää virkeänä kun ei tule verensokerin heilahduksia. Tämän kokonaisuuden voi syödä vaikka lounaalla töissä.

Shake ja soup yhdessä tekee hyvää kaikille ja mutta varsinkin diabeetikoille insuliinin toiminnan parantamiseen, laihduttajille ja iäkkäille lisäravinnoille.

 

 

 

Powered by gp|Easy CMS - Cobalt theme by Syndicatefx