Edustajaksi eli Brand partner

 

Itse lähdin mukaan vuonna 2009 ostamaan tuotteet edullisemmin itselleni ja perheelleni. Sain paljon tietoa tuotteista tiiminvetäjältäni ja löysin minulle sopivat tuotteet. Pikku hiljaa vein esitettä siskolleni, äidilleni ja töihin taukotilaan. Siitä se sitten lähti ja asiakkaita tuli lisää.

 

Ansaitse edustajana

Oletko menettänyt sydämesi kosmetiikalle? Haluatko vaihtelua? Aloita Oriflame-edustajana ja aloita ansaitsemaan jo tänään. Saat käyttöösi UUDEN aloituspaketin, ilmaisen nettikaupan, ensimmäiset 90 päivää –koulutusohjelman ja paljon muuta vain 19 € (normaali hinta 39€) aloitusmaksulla. Lue alta mitä kaikkea saat!

Kun alat Oriflame-edustajaksi, voit esitellä jaksoesitettä vaikka heti ystäville, naapureille ja työkavereille. Ota vastaan tilaukset ja ryhdyt ansaitsemaan heti.

Saat kosmetiikka tuotteista ja wellness hyvinvointituotteista jopa 30% alennusta ja oheistuotteista 12,5%

Jos kutsut mukaan uusia ihmisiä ja kokoat oman tiimin, ansaitset enemmän. Oriflamessa päätät itse, mitä haluat tehdä ja kuinka paljon ansaita. Valinta on sinun.

 

Oriflamessa voit ansaita monella tavalla...

1. Säästä ostamalla Oriflame-tuotteita edullisemmin kuin muut.

2. Näytä esitettä muille ja kerää tilauksia. Saat myyntiprovision.

3. Avaa ilmainen verkkokauppa, josta asiakkaat voivat ympäri vuorokauden tehdä tilauksia.

4. Pyydä mukaan muita ja kokoa oma tiimi. Saat provision ryhmäsi kokonaismyynnin mukaan.

5. Voit myös esitellä ja myydä tuotteista somemaailmassa. 

 

Tuotteilla on kahden viikon vaihto-ja palautusoikeus. Voit kokeilla tuotetta ja jos se ei sovi sinulle voit palauttaa tai vaihtaa.

Nauti elämästä, tutustut ihmisiin ja saat ystäviä

  • saavutuksesi huomiodaan ja niistä palkitaan
  • kehität osaamistasi Oriflamen koulutuksissa
  • voit päästä matkoille Suomeen ja ulkomaille
  • osallistut Oriflame-tapahtumiin
  • autat muita kehittymään, jos perustat oman tiimin

Oriflame kouluttaa

Koulutus on osa Oriflamea. Se takaa, että oriflamelaiset tuntevat yrityksen, toiminnan ja tuotteet. Kun osaat niin onnistut, kehityt ja menestyt. Oriflame on tukenasi. Alueellemme järjestetään koko ajan tuotekoulutuksia, Oriflame infoja ja kursseja, joissa pääset itse harjoittelemaan esimerkiksi meikin tekoa.

 

Tervetulo-ohjelma

Kun aloittaa Oriflamen Brand Partnerina, pääsee mukaan Tervetulo-ohjelmaan. Uusi Brand Partner saa upeita etuja vain 19 euron aloitusmaksulla. Myös Nopean aloittajan ohjelma sekä Urakehitysbonus kannattaa huomioida.

 

 

Edellisten lisäksi saat tasolta 3 myös kauniin Jubilee-kosmetiikkalaukun, kun tulet mukaan 17.12.-24.2. aikana. Mitat 28 x 10,5 x 20 cm.

Jubilee-kosmetiikkalaukku

Powered by gp|Easy CMS - Cobalt theme by Syndicatefx