Edustajaksi

 

Itse lähdin mukaan vuonna 2009 ostamaan tuotteet edullisemmin itselleni ja perheelleni. Sain paljon tietoa tuotteista tiiminvetäjältäni ja löysin minulle sopivat tuotteet. Pikku hiljaa vein esitettä siskolleni, äidilleni ja töihin taukotilaan. Siitä se sitten lähti ja asiakkaita tuli lisää.

 

Ansaitse edustajana

Oletko menettänyt sydämesi kosmetiikalle? Haluatko vaihtelua? Aloita Oriflame-edustajana ja aloita ansaitsemaan jo tänään. Saat käyttöösi UUDEN aloituspaketin, ensimmäiset 90 päivää –koulutusohjelman ja paljon muuta vain 39 euron aloitusmaksulla. Lue alta mitä kaikkea saat!

Kun alat Oriflame-edustajaksi, voit esitellä jaksoesitettä vaikka heti ystäville, naapureille ja työkavereille. Ota vastaan tilaukset ja ryhdyt ansaitsemaan heti.

Saat kosmetiikka tuotteista ja wellness hyvinvointituotteista jopa 30% alennusta ja oheistuotteista 12,5%

Jos kutsut mukaan uusia ihmisiä ja kokoat oman tiimin, ansaitset enemmän. Oriflamessa päätät itse, mitä haluat tehdä ja kuinka paljon ansaita. Valinta on sinun.

 

Oriflamessa voit ansaita kolmella tavalla...

1. Säästä ostamalla Oriflame-tuotteita edullisemmin kuin muut.

2. Näytä esitettä muille ja kerää tilauksia. Saat myyntiprovision.

3. Pyydä mukaan muita ja kokoa oma tiimi. Saat provision ryhmäsi kokonaismyynnin mukaan.

 

Tuotteilla on kahden viikon vaihto-ja palautusoikeus. Voit kokeilla tuotetta ja jos se ei sovi sinulle voit palauttaa tai vaihtaa.

Nauti elämästä, tutustut ihmisiin ja saat ystäviä

  • saavutuksesi huomiodaan ja niistä palkitaan
  • kehität osaamistasi Oriflamen koulutuksissa
  • voit päästä matkoille Suomeen ja ulkomaille
  • osallistut Oriflame-tapahtumiin
  • autat muita kehittymään, jos perustat oman tiimin

Oriflame kouluttaa

Koulutus on osa Oriflamea. Se takaa, että oriflamelaiset tuntevat yrityksen, toiminnan ja tuotteet. Kun osaat niin onnistut, kehityt ja menestyt. Oriflame on tukenasi. Alueellemme järjestetään koko ajan tuotekoulutuksia, Oriflame infoja ja kursseja, joissa pääset itse harjoittelemaan esimerkiksi meikin tekoa.

 

Edustaja saa etuja ja ilmaisia tutustumis lahjoja riippumatta kuinka iso tilaus on. Lue lisää uuden oriflamelaisen aloitusohjelmasta

 

 

 

 

 

 

 

ALOITUSOHJELMA

 

1. JA 2. JAKSO

Ensimmäisen tilauksesi mukana saat aloituspaketin, joka sisältää hyödyllisiä painotuotteita ja NovAge-ihonhoitonäytteitä. Lisäksi saat tervetulolahjaksi Oriflamen legendaarisen Tender Care -monitoimivoiteen.

Pääset mukaan aloitusohjelmaan, kun teet 100 bonuspisteen tilauksen (bonuspiste = esitteen myyntihinta, josta vähennetään ALV) ensimmäisten 30 päivän aikana eli viimeistään toisella jaksolla. Näin läpäiset ohjelman ensimmäisen tason ja saat toisen jakson tilauksesi mukana lisää ihonhoitotuotteiden näytteitä, pussukan näytteille ja pieniä asiakaspusseja.

 

 

3. JAKSO

Kun teet myös kolmannella jaksolla 100 bonuspisteen tilauksen, saat tilauksesi mukana lisää ihonhoitotuotteiden näytteitä sekä mahdollisuuden ostaa SkinPro Sonic 3-in-1 -ihonpuhdistuslaitteen hintaan 9,90 € (norm. 58 €). Tilausnumero on 29915.

 

 

4. JAKSO

Tee myös neljännellä jaksollasi 100 bonuspisteen tilaus. Saat tilauksesi mukana tuoksu-, huulipuna- ja meikkivoidenäytteitä sekä kauniin ja tilavan tuoteboxin.

 

 

 

Powered by gp|Easy CMS - Cobalt theme by Syndicatefx