Edustajaksi

 

Itse lähdin mukaan vuonna 2009 ostamaan tuotteet edullisemmin itselleni ja perheelleni. Sain paljon tietoa tuotteista tiiminvetäjältäni ja löysin minulle sopivat tuotteet. Pikku hiljaa vein esitettä siskolleni, äidilleni ja töihin taukotilaan. Siitä se sitten lähti ja asiakkaita tuli lisää.

 

Ansaitse edustajana

Oletko menettänyt sydämesi kosmetiikalle? Haluatko vaihtelua? Aloita Oriflame-edustajana ja aloita ansaitsemaan jo tänään. Saat käyttöösi UUDEN aloituspaketin, ilmaisen nettikaupan, ensimmäiset 90 päivää –koulutusohjelman ja paljon muuta vain 19 € (normaali hinta 39€) aloitusmaksulla. Lue alta mitä kaikkea saat!

Kun alat Oriflame-edustajaksi, voit esitellä jaksoesitettä vaikka heti ystäville, naapureille ja työkavereille. Ota vastaan tilaukset ja ryhdyt ansaitsemaan heti.

Saat kosmetiikka tuotteista ja wellness hyvinvointituotteista jopa 30% alennusta ja oheistuotteista 12,5%

Jos kutsut mukaan uusia ihmisiä ja kokoat oman tiimin, ansaitset enemmän. Oriflamessa päätät itse, mitä haluat tehdä ja kuinka paljon ansaita. Valinta on sinun.

 

Oriflamessa voit ansaita monella tavalla...

1. Säästä ostamalla Oriflame-tuotteita edullisemmin kuin muut.

2. Näytä esitettä muille ja kerää tilauksia. Saat myyntiprovision.

3. Avaa ilmainen verkkokauppa, josta asiakkaat voivat ympäri vuorokauden tehdä tilauksia.

4. Pyydä mukaan muita ja kokoa oma tiimi. Saat provision ryhmäsi kokonaismyynnin mukaan.

5. Voit myös esitellä ja myydä tuotteista somemaailmassa. 

 

Tuotteilla on kahden viikon vaihto-ja palautusoikeus. Voit kokeilla tuotetta ja jos se ei sovi sinulle voit palauttaa tai vaihtaa.

Nauti elämästä, tutustut ihmisiin ja saat ystäviä

 • saavutuksesi huomiodaan ja niistä palkitaan
 • kehität osaamistasi Oriflamen koulutuksissa
 • voit päästä matkoille Suomeen ja ulkomaille
 • osallistut Oriflame-tapahtumiin
 • autat muita kehittymään, jos perustat oman tiimin

Oriflame kouluttaa

Koulutus on osa Oriflamea. Se takaa, että oriflamelaiset tuntevat yrityksen, toiminnan ja tuotteet. Kun osaat niin onnistut, kehityt ja menestyt. Oriflame on tukenasi. Alueellemme järjestetään koko ajan tuotekoulutuksia, Oriflame infoja ja kursseja, joissa pääset itse harjoittelemaan esimerkiksi meikin tekoa.

 

Edustaja saa etuja ja ilmaisia tutustumis lahjoja riippumatta kuinka iso tilaus on. Lue lisää uuden oriflamelaisen aloitusohjelmasta. Huomaa, että 39€ aloitusmaksu on nyt 19€. 

 

1. JA 2. JAKSO

Ensimmäisen tilauksesi mukana saat runsaan Oriflame-starttipaketin, joka sisältää hyödyllisiä painotuotteita, NovAge-ihonhoitotuotteiden näytteitä sekä kolme tuotetta:

 • The ONE 5-in-1 WonderLash -ripsiväri
  Myydyin ripsivärimme, jota myydään 1 kpl joka neljäs sekunti*, ympäri maailmaa! Hoitavia aineosia sisältävä ultimaattinen all-in-one -ripsiväri on täydellinen tuote herättämään mielenkiintoa sosiaalisessa mediassa. Esittele uniikkia kaksipuolista harjaa, joka kohottaa, taivuttaa, tuuheuttaa, pidentää ja erottelee ripset. Ota itsestäsi ennen ja jälkeen kuvia tai kuvaa lyhyt video ripsivärin käyttämisestä – räpsyttele ripsiäsi, uskalla jakaa ja tee ensimmäinen myyntisi! *Sisäinen myyntitieto 2018
 • NovAge Intensive Age Defence -käsivoide
  Pidä kätesi pehmeinä ja nuorekkaan näköisinä monitehoisella käsivoiteella, joka vähentää tummia läiskiä ja ryppyjä. Tämä on superhelppo tuote esitellä ystäville ja potentiaalisille asiakkaille. Sujauta se käsilaukkuusi, niin se on aina mukanasi ja voit esitellä sitä ystäville ja työkavereille. Kun he ovat kokeilleet sitä, he huomaavat välittömästi muutoksen ihon pehmeydessä ja haluavat tietää lisää laadukkaasta NovAge-ihonhoitolinjasta. Tässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus antaa potentiaalisille asiakkaille muutama NovAge-näyte. Aseta näyte kortin viiltoihin, kirjoita yhteystietosi sille osoitettuun kohtaan ja anna näytekortti.
 • Giordani Gold Essenza Parfum -minituoksu
  Säteilevä Giordani Gold Essenza Parfum henkii todellista luksusta ja on yksi Oriflamen premiumhajuvesistä. Suihkutettava, käsilaukkuun mahtuva minituoksu on sinun! Suihkauta tuoksua pulssikohtiin ja pian ystäväsi haluavat tietää mitä ihanaa hajuvettä käytät. Ota tuoksu mukaasi ja esittele sitä kahvitauolla ja anna ihmisten kokeilla sitä itse.

Ensimmäisen tilauksesi mukana saat lisäksi tyylikkään The ONE -kosmetiikkalaukun sekä tervetulolahjaksi Oriflamen legendaarisen Tender Care -hoitovoiteen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Pääset mukaan Tervetulo-ohjelmaan, kun teet vähintään 100 bonuspisteen tilauksen joko ensitilausjaksollasi tai sitä seuraavalla jaksollasi (bonuspiste = esitteen myyntihinta, josta vähennetään ALV). Kun pääset 1. tasolle saat myös NovAge-ihonhoitotuotteiden näytteitä, pieniä asiakaspusseja sekä suositun The ONE -muotoilupaletin, Precision-muotoilusiveltimen ja The ONE Plumping Lip Spa -huulivoiteen.

3. JAKSO 

Kun teet kolmannella jaksollasi vähintään 100 bonuspisteen tilauksen, saat tilauksesi mukana lisää NovAge-ihonhoitotuotteiden näytteitä, NovAge Skin Renewing -happokuorinnan NovAge Intense Skin Recharge -yönaamion ja kasvonaamion spaattelin

 

4. JAKSO

Tee myös neljännellä jaksollasi vähintään 100 bonuspisteen tilaus. Saat tilauksesi mukana SkinPro Sonic 3-in-1 System -ihonhoitolaitteen. Laite puhdistaa, kuorii ja hieroo ihoa Sonic-teknologian avulla ja saa aikaan hoitolamaisen tuloksen kotonasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by gp|Easy CMS - Cobalt theme by Syndicatefx