Pohjolan luonto on ollut Oriflame-kosmetiikan lähtökohta siitä saakka, kun yritys perustettiin. Tuotteiden takana on yli 40 vuoden kokemus, yli 100 tutkijaa ja oma moderni tutkimus- ja kehitysyksikkö.

Tuotteen kehittäminen alkaa siitä, että tutkimme asiakkaittemme toiveita, arvoja ja käsityksiä. Kun tiedämme, mitä käyttäjämme ajattelevat, voimme tehdä heille sopivia tuotteita. Analysoimme jatkuvasti kauneuden trendejä, ja tunnustelemme asiakkaiden mielipiteitä uusimpia markkinatutkimusvälineitä käyttämällä.

Oriflame oli yksi maailman ensimmäisistä kosmetiikkasarjoista, joka sai inspiraation tuotteisiinsa luonnosta. Ruotsalaiset luonnonkasvit maan rannikolta niityille, metsiin ja järviin, ovat aina olleet Oriflame-kosmetiikan perusta.

Oriflame näkee paljon vaivaa, että käyttämämme raaka-aineet ovat uusiutuvista lähteistä. Samalla tavalla haluamme huomioida luontoa kaikessa mitä teemme, olipa kyse raaka-aineiden hankkimisesta tai päästöjen ja jätteiden minimoinnista.

Ruotsin luonnosta saatavien kasviuutteiden lisäksi etsimme uusia luonnollisia aktiiviaineita ympäri maailmaa. Meille tärkeä valintaperuste on, että raaka-aine saadaan luonnosta turvallisesti ja ympäristöä vahingoittamatta. Jos tuotteessa on käytetty eläinperäistä materiaalia (siveltimien karva, lanoliini, paljon muuta ei enää olekaan) ne ovat eettisesti tuotettuja, eläintä ei vahingoitettu ja toimittajalla oltava todistus.

Oriflame takaa tuotteidensa turvallisuuden ja tehokkuuden. Takaamme, että tuotteemme tekevät mitä lupaavat. Olemme tästä niin varmoja, että tuotteillamme on täydellinen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen käytetään uusinta tiedettä. Näin syntyy korkealle arvostettua kosmetiikkaa, jota käyttävät miljoonat ihmiset 62 maassa kaikkialla maailmassa.

Powered by gp|Easy CMS - Cobalt theme by Syndicatefx