Teemoja kauneusiltoihin

Alla olevaan listaan on kerätty ehdotuksia kauneusillan teemaan. Voit hyödyntää niitä tai keksiä itse jotain aivan muuta. Teemaa määriteltäessä voit hyödyntää esimerkiksi eri vuodenaikoja.

- käsihoito
- jalkahoito
- kasvohoito
- meikit kuntoon
- ihoanalyysi
- äidit ja tytöt - vartalonhoito
- hiustenhoito
- tuoksuilta
- Wellness-ilta
- painonhallinta
- hyvinvointi
- saunailta

 


Kutsujen järjestäjä saat lahjaksi lahjakortin, jonka arvo on vähintään 30€. Mitä enemmän tuot vieraita, niin sitä isompi lahjakortin arvo on.

 

 


 

 

Kauneuskutsulahjat

 

1. Kun illan myynti on vähintään 100 euroa, ja kutsuilla on vähintään 4 vierasta, saat tilata kutsujen järjestäjälle yhden valmiiksi määritellyistä tuotepaketeista*. Paketti maksaa 2 euroa.

2. Kun illan myynti on vähintään 200 euroa, saat tilata illan järjestäjälle edellisen lisäksi toisen tuotepaketin (hinta 2€).

3. Kun illan myynti on vähintään 400 euroa, saat tilata illan järjestäjälle aiempien lisäksi kolmannen tuotepaketin (á-hinta 2€).

4. Kun illan myynti on vähintään 600 euroa, saat tilata illan järjestäjälle aiempien lisäksi neljännen tuotepaketin (á-hinta 2€).

5. Kun illan myynti on vähintään 800 euroa, saat tilata illan järjestäjälle aiempien lisäksi viidennen tuotepaketin (á-hinta 2€).

6. Kun illan myynti on vähintään 1000 euroa, saat tilata illan järjestäjälle aiempien lisäksi kuudennen tuotepaketin (á-hinta 2€).

Powered by gp|Easy CMS - Cobalt theme by Syndicatefx