Kauneusillat

Haluatko järjestää Oriflame-kauneusillan?

Hemmottele itseäsi ja ystäviäsi Oriflame-kauneusillalla. Saatte vinkkejä, opastusta ja mahdollisuuden kokeilla Oriflame-tuotteita kaikessa rauhassa. Valitkaa teitä kiinnostava teema tai räätälöidään yhdessä  itsellenne sopiva kokonaisuus.

Esimerkkejä kauneusillan teemoista:

Tyttöjen saunailta

Tutustukaa Oriflamen suihkugeeleihin, vartalovoiteisiin ja hiustenhoitotuotteisiin. Testatkaa tuoksuja ja löytäkää omat suosikkinne. Vartalonhoito on ylellistä itsensä hemmottelua!

Kauneutta kasvoille

Tehkään porukalla kasvohoitoja tai henkilökohtainen ihoanalyysi! Suositusten perusteella on helppo testailla itselle sopivia tuotteita ja tehdä onnistuneita tuotevalintoja.

Kiireettömät kantapäät

Samalla kun jalat virkistyvät aromaattisessa kylvyssä, kuulette paljon asiaa jalkojenhoidosta ja hyvinvoinnista. Jalat ovat kovalla koetuksella -huolehdi niistä!

Kädet ovat käyntikorttisi

Kädet kuntoon ja kynnet kauniiksi. Se onnistuu käsienhoitoillassa, jonka jälkeen käsienhoito on helppoa ja nopeaa myös kotona Oriflamen monipuolisilla käsienhoitotuotteilla.

Jokainen on kaunis

Meikillä tuodaan esille kasvojen parhaat piirteet. Mallin kasvoille luotu koemeikkiselventää meikin perustekniikat, ja jokainen saa vinkkejä myös omien kasvojensa kauneudeksi.                                                                                          Lähde Oriflame

Äiti-tytär kutsut

Miten nuorten ihoa hoidetaan ja mitkä tuotteet käyvät aikuiselle iholle. Meikkitrendit nuorille.

Wellness hyvinvointia sisäisesti

Infoa tuotteista ja paljon maistiaisia. Mahdolllisuus kehonkoostumusmittaukseen.

Kysyy lisää minulta.

 

 

 

Powered by gp|Easy CMS - Cobalt theme by Syndicatefx