Vuosi sitten maaliskuun alussa, katsoessani itseäni kokovartalopeilistä, näky oli kamala. Vyötärölle oli salakavalasti ilmestynyt pelastusrengas ja tarkemmin katsottuna liikaa läskiä oli joka paikasssa. Hyvä ystäväni pyysi sopivasti tulemaan mukaan painonhallintailtaan.

Olin aluksi hieman skeptinen kuunnellessani Oriflamen Shakeista kuinka ne voisivat mukamas auttaa minua. No eihän se ota jos ei annakaan, kokeiltava on. Kas kummaa, vaniljanmakuinen Shake maistuikin oikein hyvältä pelkkään veteen sekoitettuna, eikä ruokaakaan tullut syötyä entiseen malliin.

Jippii, tämähän toimii! Liikunnan otin kyllä siihen mukaan, koska meidän yhteisissä tapaamisissa oli juteltu myös näistä asioista. Vanilja-Shake toimi minulla kaikista parhaiten. Otin alkuun shakea kaksi kertaa päivässä puolisen tuntia ennen ateriaa, jolloin ei enää tarvinnutkaan ahmia ruokaa, koska jaksoin vähemmällä ruuan määrällä.

Kesä kului, tuli syksy. Pelkäsin, mitä kesäherkut ja juomat saavat aikaan kropassani, mutta vaaka näytti syyskuun alussa kymmen kiloa vähemmän. Vaikkakin farkut tuntuivat väljiltä sekä edestä että takaa, tuli olo, että jospa laihduttaisin vielä vähän. Nykyisin otan kerran päivässä Shaken, vaikken aina sitä tarvitsisikaan. Se kun on niin hyvää. Oloni on tällä hetkellä kevyt, ja mikä parasta olen painooni tyytyväinen. Kiitos Shaken!