Wellness hyvinvointituotteet:

Oriflame lanseerasi ensimmäiset hyvinvointituotteet vuonna 2008.  Käy lukemassa tuoteoppaasta, miksi tuotteet ovat hyviä ja sana luonnollisuus kuvaa parhaiten. Klikkaa alla olevaa kuvaa.

Wellness by Oriflame

centre of expertise

The Wellness Centre of Expertise -osaamiskeskus pyrkii olemaan tietolähde ravitsemustieteestä ja terveellisistä elämäntavoista. Tarjoamme syvällistä tietoa Ruotsin johtavilta ravitsemusasiantuntijoilta- ja tutkijoilta. Lisäksi selvitämme Wellness by Oriflame -tuotteiden raaka-aineista julkaistua tutkimusta. Klikkaa yllä olevaa kuvaa.

 

 

 

 

 

 

 

Wellness sarjan patentoitu ja minulle tärkein tuote on Natural Balance shake, kuitu proteiinivalmiste. Klikkaa viereistä kuvaa ja huomaa, miksi se on terveellinen.


 

 

2014 tammikuussa tuli valikoimiimme terveelliset välipalakeksit, joissa on kuituja ja hyvä laatuista proteiineja. Makuina suklaa ja marjaisa.

Klikkaa kuvaa ja tutustu tarkemmin.

 


UUTTA syksyllä 2013

Revitalise: luonnon lempeä energiajuoma

Jo Revitalise-juoman keltainen pakkaus kertoo, mistä on kyse: tästä lähtee virkistävä kupillinen energiaa buustaavaa terveysjuomaa.

Relax: kierrokset alas

Relax-juoma liilassa pakkauksessa laskee kehon kierroksia. Rentouttavaan juomajauheeseen voi tarttua työpäivän päätteeksi, illalla, jos nukahtaminen tuottaa vaikeuksia, tai viikonloppuna edistämään palautumista. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.

 


Oriflamen uusi Multivitamins & Minerals Essentials on koko perheelle sopiva monivitamiinivalmiste, joka terästää kaikkien perheenjäsenten yleiskuntoa ja vastustuskykyä.

Klikkaa kuvaa ja lue lisää!

 


 

Tammikuussa 2013 tulivat wellness soup tuotteet. Luonnolliset ja paljon proteiinia sisältävät keittojauheet, mitkä valmistat nopeasti. Klikkaa alla olevaa kuvaa ja lue lisää!

 


 Wellness keitot eli soupit voit sekoitta kuumaan veteen. Voit myös tuunata keittoja pienellä vaivalla ruokaisemmaksi. Klikkaa kuvaa ja tutustua seitsemään erilaiseen keitto ohjeeseen. Hyvää ruokahalua!


2012 Wellness tuotevalikoima laajeni lasten tuotteilla. Lasten vitamiinit ja Omegavalmisteesta luet enemmän alla olevasta linkistä.


Mitäpä jos yhdistät nämä kaksi tuotetta eli Natural Balance Shaken ja Natural Balance soupin. Tässä tietoa sinulle:

 

 

Shake                                                                                                        Soup

makea ja kylmä                                                                                     suolainen ja lämmin

GI eli glykeeninen indeksi 28                                                           GI eli glykeeninen indeksi 50

eturuoka, välipala                                                                                ateriankorvike

6g hiilihydraatteja annoksessa                                                       10g hiilihydraatteja annoksessa   

7,5g proteiineja annoksessa                                                            10g proteiineja annoksessa

 

GI luvun ollessa alle 55 niin se on alhainen. Shaken indeksi on raakaruoan tasoa eli todella alhainen.

Synergia= enemmän yhdessä kun yksinään eli shake ja soup peräkkäin syötynä. Positiivisella synergialla tarkoitetaan tilannetta, jossa kokonaisuus on suurempi kuin sen osien summa

Hyvä vaikutus verensokeriin, koska shakesta ja soupista nousee verensokeri hallitusti ja hitaasti.

Hiilihydraatit antavat energiaa meille. Ne muuntuvat verensokeriksi, joko hitaasti tai nopeasti. Hitaasti verensokeria nostavat esim. täysjyvä, kokojyvä ja paljon kuitua sisältävät raaka-aineet. Nopeasti verensokeria nostaa, esim. jalostetut tuotteet kuten keksit ja kuiduton tuote. Nopean nousut jälkeen tulee nopea verensokerin lasku.

Insuliini siivoaa sokerin pois suonista ja pistää varastoon.  Nopea nousu johtaa nopeaan siivoamiseen eli insuliinia erittyy paljon. Insuliini on anabolinen hormoni eli varastoituu rasvaksi vartalossa.

Shake + Soup on yhdessä paljon proteiinia

Proteiinia on lihassa, kalassa, munassa ja osassa kasvikunnan tuotteissa. Proteiini ei vaikuta verensokeriin, mutta antaa hyvän kylläisyysvaikutuksen. Proteiini suurentaa energiankulutusta ja lepoaineenvaihduntaa, koska proteiinin pilkkominen elimistössä vie paljon kaloreita.

Proteiinien saannissa on tärkeää saada hyvälaatuista ja sopiva määrä. Proteiinissa pitää olla vähintään 9 aminohappoa, jotta proteiinista on meille hyötyä. Shakessa ja Soupissa on vähintään 9 eri aminohappoa. Shaken proteiinit jäljittelevät äidinmaidon aminohappo koostumusta.

Soupin proteiinit:                                                                                 Shaken proteiinit:

herne, peruna ja soija                                                                        hera, muna ja herne

Kummasakin keitossa on herneproteiinia noin 18,2 painoprosenttia. Kun proteiini eristetään herneestä, lopputulos on aikalailla hajutonta ja mautonta jauhetta, joka ei siis maistu herneeltä. Herneproteiinia käytetään myös makeissa Shakeissa (ja vielä paljon enemmän!), vaikka eivät nekään siis maistu herneeltä.

Kun molempia ottaa yhden annoksen saa proteiinia yhteensä 17,5g. Tämä määrä pitää kylläisenä, lisää perusaineenvaihduntaa ja on biologisesti aktiivista eli ei mene pissan mukana pois vaan jää elimistöön auttamaan meitä.

Laihdutuksessa voi hyödyntää näitä tuotteita salaatin lisäksi eli SSS (shake, soup ja salaatti), koska tasaavat verensokeria ja sisältää paljon proteiinia. Pärjäät pienemmällä annoskoolla. Shakea voi ottaa useamman kerran päivässä, jolloin verensokerin tasoittuu ja makeanhimo vähenee. Avuksi voit ottaa Wellness Packin, mistä saa tarvittavat vitamiinit, hivenaineet, astaksantiini ja omegaa, joka auttaa insuliini toiminassa.

Tutkimusten mukaan veren korkean sokeripitoisuuden aktivoimat reaktiiviset happilajit (Reactive Oxygen Species, ROS) edistävät diabetesta ja sen liitännäissairauksia silmänpohjissa, munuaisissa ja ääreishermostossa. Astaksantiinin on todettu palauttavan beta-solujen toiminnan entiselleen ja ehkäisevän liiallisen glukoosin haitallista vaikutusta diabetesta sairastavilla hiirillä.

Normaalipainoinen voi ottaa soupin, salaatin ja leivän ja jälkkäriksi shaken. Pitää virkeänä kun ei tule verensokerin heilahduksia.

Shake ja soup yhdessä tekee hyvää kaikille ja mutta varsinkin diabeetikoille, laihduttajille ja iäkkäille lisäravintona ja insuliinin toiminnan parantamiseen.

Powered by gp|Easy CMS - Cobalt theme by Syndicatefx