Varainkeruu

 

Varainkeruu voi Oriflame tuotteita tuoda rahaa seuralle, koululuokalle, yhdistykselle, kuorolle tai mikä ikinä kohde onkaan.

Saatte testerit tuotteista ja myyynti esitteet sekä halutessanne tuote-esittelyn.

Kysykää lisää varainkeruusta. Löydät yhteystietoni yhteydenotto valikosta oikeasta yläkulmasta.

 

 

Koululaisten varainhankintatempaus sujui yli odotusten Etelä-Pohjanmaalla!

-Seniortiiminvetäjäni Virpi Latvala heitti ohimennen, että Oriflamella olisi varainhankintasetti myynnissä. Hetken tuumailtuani lähetin varainhankintasetistä tiedot Jurvan Peuran koulun rehtorille ja pojan luokanvalvojalle. Mitään ei kuulunut, mutta tuli ilmoitus koulun vanhempaintoimikunnan kokouksesta, jolloin kysäisin, että tulenko käymään tuotteiden kanssa. Opettaja Minna Marttila suostui ja menin sinne tuotteiden kanssa, jossa osallistujat saivat tutustua niihin. Settiä pidettiin hyvänä ja erilaisena, kuin mitä normaalisti on myytävänä. Plussaa tuli valmiista setistä ja pienestä koosta, että koko koulu pystyy osallistumaan siihen. Settiä päätettiin kokeilla, kertoo Jaana.

Myyntiaikaa luokille 1-5 annettiin 3-4 viikkoa, johon sopivasti osui syysloma. Tuumailtiin, että jos n. 200 oppilasta myy yhden setin, siitäkin tulee edes jotain koulun retkikassaan. Mitään ihmeitä ei kuviteltu, oli kuitenkin kyseessä erilainen tuote.

No, koulu myi loppujen lopuksi 825 settiä! Hetki piti istua ja tuumata, että huhhuh! Opettajatkin olivat ihmeissään. Tuotteet tulivat nopeasti, vaikka määrä oli hurja ja isommat oppilaat opettajien johdolla pääsivät pussituspuuhiin.

-Kävin haastattelemassa koulun parasta luokkaa 4A, joka myi jopa 175 settiä. Luokan paras myyjä Henriikka palkittiin SOS-Lapsikylä-mukilla ja Prinsessa-shampoolla. Henriikka oli myynyt yksin 28 settiä, Jaana hehkuttaa.

 

Kuvassa vasemmalla ylhäällä: Kaikkia tilauksia ei Etelä-pohjanmaalle toimiteta laatikoissa, ne tulee kuormalavoilla. Oli siinä postikuski ihmeissään... onneksi Jaanalla oli itsellään trukki. Kuvassa oikealla ylhäällä: Bc-edustaja Jaana Luhtala poikansa Joonaksen kanssa lähdössä viemään settejä koululle. Kuvassa vasemmalla alhaalla: Henriikka palkittiin parhaasta myynnistä. Kuvassa oikealla alhaalla: Koulun 4A luokan tyytyväiset ja innokkaat myyjät ehtivät kuvaan pakkauspuuhien keskellä.

 

Koululaiset Saara ja Bettina kertoivat, että olivat polkeneet pyörällä 20km myydessään settiä, joten tytöt olivat saaneet samalla myös reipasta ulkoliikuntaa.

-Kun kysyin, mitä oppilaat olivat tykänneet myydä settiä ja oliko sitä helppo myydä, molempiin vastattiin yhdestä suusta JOO! Lapset olivat myyneet paljon ovelta ovelle, mutta sukulaisetkin olivat saaneet osansa myyntipuheista. Ja kun kysyin, ottaisitteko toistekin samantyylistä settiä myyntiin, oppilaat ilmoittivat yhdestä suusta JOO! Pojat vähän nyökkäilivät.

Mutta ei liian usein. Luokanvalvojan Juha Yli-Hynnilän mukaan nyt oli juuri sopiva aika myydä, kun joulu on tulossa. Plussaa oli myös valmis setti ja kaikki tykkäsivät, kun samalla oltiin toisenkin hyvän asian puolesta matkassa. Setistä nimittäin meni euro Suomen SOS-Lapsikylälle.

Luokanvalvoja Minna Marttilan mukaan yleisesti sanottiin, että hintakin oli kohdallaan, kun ajattelee, mitä setti sisälsi ja kun siitä meni kahteen hyvään asiaan rahaa.

-Tavatessani opettajia kysyin, millä te saitte ne myymään tälläisen määrän, sitä ei minulle kerrottu. Joten se jääköön Peuran koulun myyntisalaisuudeksi... Isommat koululaiset ymmärtävät jo, mihin se saatu raha oikeasti menee, pienet eivät sitä vielä ymmärrä.

Opettajanhuoneessa todettiin yhteistuumin, että hyvin meni!

Powered by gp|Easy CMS - Cobalt theme by Syndicatefx